Karakazan Ortaokulu

Vizyon: Karakazan Ortaokulu olarak; Öğrencilerimizin iyi insan, iyi vatandaş olarak yetişmesini, kendisini, ailesini, milletini ve tüm insanlığı seven, ortaokul sonrasında temel becerilerini tam olarak edinmiş başarılı bireyler olarak toplumdaki yerini almasını sağlamak için varız.

Misyon: Sorumluluk sahibi, araştıran, sorgulayan, sağlıklı sosyal iletişim ilişkileri kurabilen, çevreye ve çevre sorunlarına duyarlı, milli kültür değerlerine bağlı, Türkçe´yi doğru ve etkili kullanan, demokratik yaşamı ve insan haklarını özümsemiş ve sonraki eğitim basamağına hazır bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.00 / 14.00
Servis Bilgisi: Var
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://774534.meb.k12.tr

Adres - KARAKAZAN KÖYÜ KARAKAZAN KÜME EVLERİ NO 119 HAMUR / AĞRI

Yerleşim Yeri - Köy

Adres - KARAKAZAN KÖYÜ KARAKAZAN KÜME EVLERİ NO 119 HAMUR / AĞRI

Ulaşım Ağrı il merkezinden hareket eden ve Hamur ilçe merkezinden geçen servis ile ulaşım yapılmaktadır. Yol asfalttır. Kendi imkanları ile ulaşım sağlayan öğretmenlerimiz de vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ağrı il merkezine 35 km, Hamur ilçe merkezine 23 km uzaklıktadır.